twist Creative Commons License 2006.11.07 0 0 209

9.) //A gyógyszertárakat nem hoznám ide. Itt egyértelműen a monopolhelyzet felszámolásáról van szó.
És mint egyszerű állampolgár kijelentem: Nekem jó, ha a szükséges vénynélküli gyógyszereket, bárhol megvehetem, bármikor.//

Na így, ahogy Te mondod nekem is tetszik!

Csak patikáriusok azt mondják lesz kb. 4 -6 új gyógyszertári lánc, oszt a támogatott gyógyszerekre a gyógyszerkassza CSAK ezekkel köt szerződést! Akkor pedig nem lesz ám monopolhelyzet megszüntetése!  ( Látod ez önmagában értékválság! Patikáriusoknak jobban hiszek. Pedig nem volt ez mindíg így! )

Úgy tudom 50 nap múlva minden kiderül.

Ha néked lesz igazad itt foglak megkövetni a fórumon!

És ha nekem?

10.) //Nem igazán értem miből gondolod, hogy a morális válságért a Gyurcsány felelős.
Ezért a válságért egyértelműen az előző politikai elitek kb 1000 éves munkálkodása a felelős.//

Ezzel nem is vitatkozom!

Csak az úgy volt, hogy minden kormány kritizálta az elődjét, oszt amnikor hatalomra került jóval meghaladta azokat a ..khmm..." politikai megoldásokat " amelyeknél kevesebbet is számonkért!

Nos én Orbán alatt úgy éreztem, hogy politikai pökhendiség ha a min.elnök nem jelenik meg a bizottság előtt,akkor sem, ha a biz. meghívja!

Orbán számos ilyen határt átlépett!

De tvényalkotással csak Gy, csapott be bennünket!

Szerintem ez ismét egy komoly határkő!

Aszondja Gy. : Demokráciában a parlament gyakorolja az alkotmányos jogokat.

Parlamenttel hozatok egy kamu tvényt, hogy a hatalom meg az EU-s pénzek. ....

Igaz, hogy ennek következményét a lakosság pénztárcája bánja, de senki ne menjen tüntetni, mert demokráciában a Parlament..... ami kamu tvényekkel.... amit a lakosság fizet. 

Ez rendben van így?

Szerinted?