timike16 Creative Commons License 2006.11.07 0 0 12

sziasztok.

nem gondoltam volna h még rajtam kivül ennyi elkeseresett ember éli igy hétköznapjait ,mint én és édesanyám.16 éves vagyok de ugy érzem, h sok olyan  dolgot meg éltem amit egy ilyen koro gyerek még nem élt meg......igaz ezt soha nem is  kéne ...... a meséltek alapján édesanyám amikor megismerkedett apámmal, rendes ,udvarias embernek ismerte meg.hosszu ismertség után összeházasodtak és megszülettem én.de lassan honapok mulva megváltozott és már nem az az ember volt akinek azelött mutatta magát.kiskromtol kezdve emlékszem rá, egészen pici kislány voltam ,de mégis tisztán látom magam elött, a mindenapi veszekedéseket és csapkolodásokat.igaz ami igaz arra nem ugy emlékszem vissza mintha nagyon  nagy trauma lenne, mert még nem fogtam fel ésszel h ez nem is normális állapot.mindig szegény anyukámmal veszekedett akkoriba hol azért mert nem volt pénze ,és nem volt miböl vedelnie ,hol csak azért  mert nme volt más dolga csak az h anyát terrorizálja.ahogy nöttem fel egyre jobban én is ''szurtam'' a szemét.folyamatossan belém köt ,nem tetszik neki semmi amit csinálok és mindenbven keresi a hibákat.nem hagy békén élni minket.idöközben rájöttem h ezt az miatt is csinálja, mert egy jelentéktelen  ember, és rajtunk éli kimagát ,mert élvezi h van 2 olyan ember aki fölött tud ''uralkodni''.az ilyen emberek igaz ha lehet öket annak nevezni,imádják azt ha valakit megfélelmithetnek.16 éves vagyok és az idegeim kivannak......pszihologushoz járok és nyugtatokat szedek.és minden nap arra ébredek h milesz ma.de tenni nagyon nehéz az ilyennek ellen sajnos.mivel ha rendört hiv az ember azok se csinálnak semmit amig vér nem folyik.kérlek szépen mindenkit aki ilyen helyzetben van sürgössen cselekedjen ameddig nem késö,higgye el nekem h a gyereke életét teszi tönkre egy életre.mivel már az élete kezdetén megszenvedett.én is zsufolásig vagyok a sok szörnyü emlékekkel amik örökre megmaradnak. ne haragugyatok h igy leirtam ide.de gondoltam leirom a sok rossz történet mellé az enyémet is.és szurkolok mindenkinek h sikerüljön megoldania.és idöben cselekedjetek!!!!!!!!