Koszi sracok, ismet hasznos tanacsokkal lattatok el.
En igazabol csak bemasoltam, amit a Jean atkuldott,ugyh nekunk tobbnyire fogalmunk sincs az egesz utitervrol..alt. alkalmazkodunk O hozza, mert mindig O a leglelkesebb ilyen tekintetben. Kiveve engem, mert azert nekem nem mindegy,h mire jut idom, es mire nem. (pl. ilyen felrecsuszasok miatt a Del-Amerikai turan is egy csomo erdekes dolog maradt ki..a fenese tudja,h lesz e alkalmunk megegyszer eljutni oda ebben az eletben)
Engem erdekel a Szultansag is, lehet,h nem tul izgi..de legalabb csak 1-2 nap elejeig.
KL..azert is lenne jo otlet kiindulasi pontnak..mert 1. olcsobb talan a repjegy, 2. ertelemszeruen lenne az utiterv., 3. most el kint egy ismerosom, akinel talan meg is szallhatnank.
Huh, akkor a nemzetiparkoknak surgosen utana kell neznem,h mikor mi van nyitva stb. Azt tom,h esosevszak van, iagazabol mar hozza vagyunk szokva:) Eddig minden orszagban elaztunk:)
Jaaaaj most nem tudom,h mit csinaljak. Csak Fulop, vagy Borneo is...es akkor mi lesz HongKonggal?jaaaaaaaaaaaj miert ilyen rovid az elet..?:)
Nektek vannak kepeitek fent a neten valahol a Ti turatokrol? Szivesen megneznem!