ZsuR Creative Commons License 2006.11.06 0 0 2928
De hat pont ezt mondtam en is. . .ha az embert veszelyezteti mert annyi van belole, mert megragja a lisztet (en nagyon vigyazok arra, miben tarolok - es a tarolohelyemen nincs luk. . .nics eger piszok, nincs hangya, nincs pok, meg ilyenek-ez az en felelossegem).

Az az eger, amelyik bejott a pincebe, nem ragott meg semmit a szappanon kivul. Gondolom azt sem teszi sokaig, mert a cicak megfogjak.

A egyensuly felboritasahoz eleg sok ido kellett - a helyreallitasahoz is kell majd, kell a turelem. Egyszerre nem fog menni. Mar megtetted az elso lepest: keves vagy semmi vegyszer.
Haziallatok korul az eger es a patkany nagyon el tud szaporodni, kart okozni, azt nem szabad hagyni.

"Azért ez kissé érdekes lenne, ha megkérném a rókát, hogy helyettem végezze ki az egeret, mert ugye nincs más lehetőségem az elméletetek szerint?"
Ironia, ironia. . .
Ha a haziallatok korul roka tenne rendet az sem vallana sok eszre. . .

Amirol en irtam, az egy nagy kert, nincs haziallat a kozelben, nincs gabona tarolas a kozelben, egerek vannak imitt-amott. Minden osszel szoktam 1-2 darabot latni - aztan eltunnek altalaban. Ha nem, akkor jovok en a csapdammal, megfogom, es kviszem a kertbe - ha mar magatol nem teszi :)). Nincs pisi, nincs kaka, nem eszik bele az etelembe, mert azt zarva tartom - csak bejon, mert keres melegebb helyet telre.

Munkanelkuli baratom, ez neked is szol - olvass es gondolkodj mielott harapsz. Mindent feketen/feheren latsz, es arra buzditasz, mas se gondolkodjon, merlegeljen mielott cselekszik - egy szabaly mindenre. . .nohiszen.

Relics, akkor a szunyogirtast is azok koze a dolgok koze lehet sorolni amit az ember esz nelkul, gondolkodas nelkul tesz - tehat elbok. Itt kellene kezdeni, nem a mosdovizzel kionteni a gyereket is.

Spillo - nem vagyunk tulszaporodva, csak egyenlotlen az elosztasunk :)).
A gond ott van, hogy nem gondolkodunk. Nem fog a fejlodes megallni, visszafele menni - de van lehetosege annak, hogy tovabbi karokat ne csinaljunk es a regi butasagokat javitsuk.
Előzmény: nozomi99 (2908)