IT88 Creative Commons License 2006.11.06 0 0 61

Szia,

Nos, nehéz lenne dönteni a két úticél közül, mert mindkettőt más miatt lehet szeretni. Mi júliusban voltunk Dominikán, de annyira meleg volt, hogy sokszor nem volt kedvünk kirándulni (igaz volt egy pár nap taxis és buszos sztrájk is, ami miatt sok programot visszamondtak). Ezzel együtt az egész nyaralás gyönyörű volt és ha tehetem, akkor mindenképpen szeretnék visszamenni a Karib térségbe, ha nem is éppen Dominikára.

Mauritiusion szeptemerben voltunk, ami ugye nem a legmelegebb időszak arrafelé. Viszont szuper az idő a kirándulásokra és túrázásokra, és temérdek természei látnivalót kínál a sziget. Őszintén szólva nekem kicsit hiányzott a kánikula, ha nem is a dominikai 34-36°, de legalább egy 29-30°-os levegő és legalább 28° tenger. Ezzel együtt viszont bármikor, bármelyik hónapban visszamennék Mauritiusra.

Tudom, hogy ezzel most nem sokat segítettem, de végül is ezt úgyis Nektek kell eldönteni. Ha mégis mondanom kellene valamit, akkor az Mauritius lenne.

DOminikán nem találkoztam nyílt vízi delfin úszással, csak egy állatparkban volt rá lehetőség medencében kipróbálni.

Üdv.:

IT88

Előzmény: spica (60)