Az utolsó bekezdésedhez:
nem is új választásokról gondolkodtam, írtam, mert ezt senki nem akarja!- Ezt OV-ék is világosan elmondták. Bárki győzne, a baromi rossz pénzügyi helyzettel szembetalálná magát.
Viszont Gyurcsány-nak márcsak azért is illene lemondani, mert egyszerűen - szerintem - megengedhetetlen, hogy valaki ennyire egyértelműen "palira" vegye az embereket és ennyit hazudjon, csak arzért, hogy megnyerje a választásokat. Bocs., de EZ AZ, ami az erköcsli normákon túl megy.
Viszont az a szakértői kormány, akiket közösen, megegyezéssel választanának be, talán rendbe tudná hozni az ügyeket. Mert, az nem lehet, hogy csakis és egyetlen út van, az amit Gyurcsány kigondolt és végre akar hajtatni.
Nos, ezek azok, amiért azt mondtam (írtam), a legelső az lenne (és az MSZP-nek is megkönnyebbülés lenne) ha Gyurcsány önként lemondana. Van más, alkamas ember is közöttük.
Különben, ha emlékszel, az angoloknál, amikor a "Vaslady" került a kormánya élére, miért is nem voltak olyan nagy tiltakozások?-miért fogadták el végül?- mert Ő előre elmondta, mi várható, mi lesz?- és itt nálunk sem lett volna ekkor felháborodás, ha nem jön ki ez a beszéd.
Mert abba már belenyugodtunk egy-kétszer, hogy nem minden az, aminek mondják!- de tudatosan, módszeresen megtéveszteni (nem akarom durvábban írni), azért ez már kiütötte spontán a biztosítékot.
Egy kicsit off, de bocs., leírom, kicsit alátámasztandó, Gy.F. lemondásának indokoltáságát:
egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet, (megírta hol találom a neten) nézzem-hallgassam meg, hogyan gúnyolódnak Magyarország miniszterelnökén- Amerikában!! Azért ez már kicsit kellemetlen...sőt.... (azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy mit szólnának az Amik, ha mi itt a Bush-ról csinálnánk olyan gúny-műsort?!-)