R-U-D Creative Commons License 2006.11.06 0 0 501

Csatlakozom Naish-hoz a sorrend tekintetében.

Továbbá nekem még annyi megjegyzésem mindenképpen lenne, hogy a progi ugyan elég tartalmas, de én a helyetekben inkább a Fülöpökre koncentrálnék, ha már egyszer ott vagytok. Bruneit, Malajziát egy másik utazás keretei között nézném meg, ill vagy csak arra a régióra koncentrálnék most.

Elég sokat foglalkoztam már a Fülöpökkel, azon túl, hogy jártam ott láttam egy két útbeszámolót, ill fotóvetítéseken is voltam. Amikor azt írtam, hogy 1 hónap a szigetekre épp hogy elég azt komolyan gondoltam. Qrva sok látnivaló és érdekesség van náluk.

Nem is beszélve arról, hogy a tervezett utazás jóval drágább lenne a felsorolt program mellett.

Manila éjszakai élete meg sztem kihagyható. Manila egy nagyváros és sztem nem olyan érdekes mint Bangkok. Bár bulizni biztosan lehet ott is jókat, de nekem sokkal inkább bejött a helyiekkel történő közös vacsora ill egyéb esti beszélgetések.

A Fülöpöknél még azt jó tudni, hogy nincsen az a kifejezett nyugatias partykultúra, mint pl. a Thaioknál. Ők inkább sokkal többet kareokéznak, amit egy világvégi halászfalucskában tők jó átélni és bekapcsolódni. A szerény próbálkozásaim egyikén épp a Beach boys surfin USA közben kapcsolták le az áramot...

Előzmény: sipoka (498)