Téboy1 Creative Commons License 2006.11.03 0 0 630

Sziasztok!

Kedves Barátaim! (Névsor:)

THISS,Aszfaltbetyár,Giorlanista!  :D  :)

Annyira elhavazott az írás,hogy a hangokról szó sem esik annyira....De most majd!

Profi a hangzása! Lövöldözések,robbantás/robbanás,egyéb járművek hangjai,repülőgépek hangjai...Főleg most az tetszett,hogy találkozáspontnál Prága repterén balról-jobbra hallatszik ahogyan berepül az értünkjövő kimentőjárat....Ja! Ellenséges barátunkat is feljuttassuk erre a "menetre"! véget se ér küldetésünk ezen levelen!Ti végigvittétek már?

Egyébként készültem az ínyenceknek.....Képekkel,de most innin onnan,mert naonizgi gamet nyomok,nemsoká végére érek.... Utsó feketefehér kép szinessé vált,illetve első pályát megkezdtem belölle! Már csak 3 küldetés easy fokozaton,és GAME OVER!

DE NE BÚSÚLJATOK,EZEKUTÁN IS JÁTSZOM MAJD VELE,és folytatom a képek készítését!Sőt! Ha kell segítek Aki utánunk fedezik fel ezt a műfajt! Mivel Én is fogom ismerni buktatóit!  :)   ;)   :D

Nem időrendi sorrendbe,ahogy esik úgy puffanik......Elnézést most csak benyomom,bevallom nem annyira készültem.....(Tudom lusta dög voltam 1X mint Garfield a lusta macska!  :)  )

Képes beszám:

Előzmény: THISS (626)