N^66 Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1212
szia

azt a helyet ismerem, ott van a kis ABC mellett a bejárat. ha már minden zárva volt és nem akartam elsétálni egy 10-11be sem, akkor nekem "hazafelé" a központból pont útbaesett az a bolt az Adam mellett.

na igen, a templom onnan egy perc, ha bambulunk =) a sétálóutca meg másik 3. ha jól emléxem még parkolója is van és internet. ez nem mondható el minden guesthouse-ról. még a Snorri’s Guesthouse-t nagyon tudom ajánlani, hihetetlenül tiszta, szerintem szép is (nem kívülről =) ), és rendkívül kedvesek az emberek (bár a legtöbb helyen azok). http://guesthousereykjavik.com/

a Floki Inn a Snorri's Guesthousezal szemben van, de pontosan szemben a túlsó sarkon, azt annyira nem javaslom. tudom, hogy utálni fog érte a Fosshótel vezetősége, de szegény Floki Inn nagyon le van pukkanva, igaz, hogy folyamatosan fejlesztik.... de annyi pénzért kaphat az ember már szebbet is =)

merre jártál Izlandon és mennyi ideig voltál kint?

banyek79: többet tudnánk segíteni, ha esetleg kicsit több infóval szolgálnál, pl mikor szeretnél menni, pontosan hova és mit szeretnél látni, csinálni... stb...
mert vannak helyek (szállodák, éttermek, guesthouseok stb stb), amik csak főszezonban vannak nyitva... stb...

N^66
Előzmény: Zici (1211)