tehtube Creative Commons License 2006.11.03 0 0 3682

Mivel nekem is hasonló szerkezetem van, dűlőre juthatunk. Scanner + tranyós előfok.

Az elmúlt pár napban sokat használtam és pár módosítást igényeltem a hangjában hogy pont azt hozza mint a csöves A0-28.  A chorus vibrátó esetén a hang élesebb is lesz, meg mélyben vastagabb. Nos a TREKII-nél tényleg éles let a hang, de a mélyben nem vastagodott ki. Meg a perka túl erős volt. Ezen észrevételeimet kiküldtem a TREKII-nek, és a főmérnök -Michael Smokowitz- postafordultával adta meg a választ. (sőt 3 kérdéscsoportomra háromszor, fél napon belül!) 2-3 ellenállásérték megváltoztatása és egy kis kondi beépítése az egész.

A fentiek mintájára gondolom a te áramkörödben is lehetne egy mélykiemelést kieszközölni. A magas meg jó ha visít, ha fémes, én inkább potival tenném szabályozhatóvá. Nekem a felvétel magasa teljesen jó volt. Mindenesetre egy éles és egyben mély hanxínnel tudnám jól megállapítani hogy a frekvenciatartományban minden a helyén van e.

A normál vibrátó is ok. Az egy ilyen nyávogás, nem is használják csak Ethel Smith-es (sramlis) zenékben.

Ha a scanner koszos lenne, a vibrátó modulációja annyira elmélyülne hogy a hangzás ütne, szaggatottá válna. Ilyet nem hallottam. ZS

Előzmény: Lizzi (3681)