Walmer
2006.11.03
|
|
0 0
12035
|
Egy korábbi kommentemben írtam, hogy szerintem - a GP-n elért nagyszerű eredményeik ellenére- egyáltalán nem biztos, hogy Cope, vagy akár Robertson eljut a legjobb 8-ig a UK Championshipen. És tessék!! Cope 5-2-re kikapott egy Tiang Pengfei (vagy valami ilyesmi) nevű kínaitól (támadnak a kínaiak!!) a Malta Cup ucsó selejtező mérkőzésén. Sajnos, teszem hozzá, mert szurkoltam neki. Akárcsak Jimmy bátyónak, aki szintén a kvali ebben a késői szakaszában hullott el. Kár értük. Tegnap éjszaka Snooker PL a Sport2-n. Gondoltam megnézem. Két meccs felvezetése volt az előzetesben. Dott-White, O'Sullivan-Doherty. És én hülye, nem tudtam, hogy csak az egyiket adják le. Pedig megnéztem a műsorrendet is.:22:15 - 0:15-ig snooker, aztán meg Bikarodeó (??????). Gondoltam 2 órába simánn belefér kétszer 6 frame, pláne, hogy 25 sec van egy lökésre. De nem!!!! Végigkínlódtam Dott marhaságait (bár az "öreget" azért jó volt látni megint in action) és már épp készültem az O'Sullivan meccsre, mikor elkezdték adni azt a hülye rodeót:)). Várhatok egy hetet. Ráadásul az a meccs, ha jól emléxem 5-1 lett Ronnienak, így nekem biztos tetszene:)) Mennyivel egyszerűbb lenne az életem, ha lenne DSF-em. |
|