Köszönöm az idézeteket, Kígyószisz, így könnyebb. :-)
Tartom, amit írtam. Bár nem írtad le, hogy az Általad beidézett marginális figurák miben cáfolják JGY állításait, de utaltál arra, hogy "Árpád sávos" zászló van náluk. S itt a csúsztatás. A beidézett szövegek az én olvasatomban (majd megcáfol, ha félreértettem) a kétfajta zászló közti különbségtételről szólnak, míg Te önszorgalomból beszúrsz egy "egyáltalán nem" minősítést, majd ezt diadalmasan cáfolod.
Nem csodálkoznék, ha a mesterségesen felpumpált mumusnyilasok kezében Árpád-sávos zászlót is lekapna a szemfüles média (márcsak azért is, mert a nyilaskeresztes zászló tiltott jelkép - s nem az az Árpád-sávos). Én pl. nem láttam a sávok számát a képeiden. Pár médianyilas miatt azért nem válik eggyé a kétféle zászló.
Azon sem csodálkoznék, ha a médianyilasok zászlólengetése valakit zavarna. De ez ugye nem vonja kétségbe mások nemzeti jelképekhez való jogát? Különösen a Te szemedben, akinek az utcai véleménynyilvánításról azonnal a saját szabadságjogaid csorbítása ugrik be? Avagy a Neked nem tetsző tüntetők ne csorbítsanak, a Neked tetsző zászlóellenesek pedig csorbítsanak a kedvükre?