Ext-rém Creative Commons License 2006.11.02 0 0 24
Tisztelt topiknyító. Jómagam jobbildali lévén, azt hiszem van erkölcsi alapom bírálni a fideszt és annak viselkedését. A jobboldal értékrendjébe nem fér bele az, amit a fideszes politikusok tesznek. A baloldalon hazudnak, lehet... a rendőrség nem végzi rendesen a dolgát vagy túlkapásokat csinál ? Lehet. De kérédés, nekünk jobboldalikanak hülyéknek kell lennünk ? Elfogultaknak, agymosottaknak, vakoknak? Talán nem. Egy jobboldali embernek kell, hogy legyen értékrendje, erkölcsi tartása...
Nekem ne mossák az agyam a fideszesek, ne akarják megmondani mit higgyek...
Nem hiszem, hogy Gyurcsány adott volna bármilyen utasítást a rendőrségnek. Nem hiszem, hogy a rendőrség tudatosan össze akarta vona keverni a tüntetőket.
Azt viszont hiszem, hogy a fidesz nem tett meg mindent, a saját szimpatizánsai védelme érdekében, és azt is hiszem, hogy saját maga a párvezetés alakította ki ezt a háborús hangulatot, jó táptalajt adva a szélsősőgeseknek. Ez a véleményem. Akkor én most nem vagyok jü jobboldali ? Mivel nem vagyok hajlandó az agymosásnak alávetni magam, és nem vagyok hajlandó hülye lenni ?
Előzmény: Egy értelmiségi (-)