Ez az, amit nem vártam. Pedig még én is gondoltam rá, mert az olcsóbbhoz oda van írva pár szóban, hogy kb milyen videót játszik le, míg a másiknál csak az ismertetőben van említve. De mindenesetre elég érdkes, normál esetben nem ezt várná az ember.
A U2s azért is érdekel, mert rajongó vagyok. Hogy miért csak ilyen Special Edition van, azt megmagyarázhatná egyszer valaki. Én mondjuk pont jól jártam :))
Az mondjuk érdekes, hogy a pixmania 70eFt alatt árulja, míg egy normál magyar iPodot is áruló bolt 100eFt körül.
Én kintről szereztem egyet, a német eBayről. Kisebbb keveredés történt a beszerzésnél, és nem az érkezik, mint szerettem volna. Egy fehér 30Gb (ott 6. generációsnak hirdetett) videós iPodot vettem, pedig egy U2sra pályáztam. Még nincs nálam a csomag, 1-2 hét mire megjön. Addig viszont érdeklődnék, hogy szerintetek mennyiért lehetne eladni? Teljesen új, bontatlan, 12hónap garival (sajna nem tudom ezzel mi a helyzet, jó-e itthon). Esetleg érdeklődő nincs már most? Ha megjön, egyből vihetné is az illető.