Zj. Tücsi
2006.11.01
|
|
0 0
4686
|
Hali mindenki!
Egy 1.4 es elit 15 hónapos páldány "boldog" tulajdonosa vagyok. Eddig 40.000 km-t tettünk meg együtt.
Sajnos nálam is jelentkeztek az általatok tapasztalt problémák.
A fütyülő hang a kormány tekerésénél. Gyanum: Az irányjelző visszakapcsó autómatikájának lehet hozzá köze, mivel én az utastérben hallom, közvetlen a kormánykerék körül. 1 - 2 hónapja jelentkezett, de szervízbe nem merem vinni mert a multkor csak a díszlécet kellet volna a kesztyűtartó fölött kicserélni és gyakorlatilag vésővel és kalapáccsal akartak nekiesni (de nem hagytam) és attól félek mivel ez komojabb műtét lenne kosárban hozhatnám haza a drágámat. Valamint nem tudom, hogy a ti tapasztalatotok milyen amikor az autó 70 - 80 km/h sebbeségel gurul. Ienkor hallok hátulról erős zajt.
Szervízel kapcsolatban annyit jegyeznék meg, hogy ha az olajat és egyéb cserére szoruló anyagokat visztek olcsóbb, mint ha a szervíz által forgalmazott anyagokat szerelik be. (De ezt ti is tudjátok.) Viszont ajánlatos a számlát megőrizni. Valamint a szervízkönyvbe bejegyeztetni, hogy az általunk hozott anyagok megfelelnek a márka előírásainak, a késöbbi félreértések miatt. Mert állatlában csak annyit jegyeznek be, hogy "hozott anyagból"
Üdv: Zj. Tücsi |
|