Longboat Creative Commons License 2006.10.29 0 0 11969
Köszi a választ. Engem nem is az érdekelt elsősorban, h ki, hanem, h miért kedvenc.

Nekem Steve Davis az 1ik nagy kedvencem, mert olyan sokat tett le az asztalra, annyira mindent tud a snookerről és mindezt olyan kifinomultan teszi, h nem is fontos, h már nem tudja hozni a régi formáját. Nagyon szeretem azokat a hosszan, méltóságteljes lassúsággal beguruló lökéseket, amiket kevesen tudnak utána csinálni. Kicsit olyan, mintha "motoros" golyókat használna, mert elindul a golyó lassan, és az ember azt hinné "elfárad" a zseb előtt, de aztán mégiscsak begurul.

A másik kedvenc Ronnie O'Sullivan. Szerintem a jelenkor legtehetségesebb játékosa. Pszichikailag nem elég erős, és van 1 olyan gyanúm (bár természetesen ez puszta feltételezés), h több edzés sem ártana neki az 1enletesebb teljesítményhez. Amikor megy neki, leír6atlan bravúrokra képes, elképesztő varázslat, amit az asztalon művel.

Asszem a 2 játékos stílusa nagyban különbözik, de nekem mégis ők a kedvenceim, mert a maguk módján 1edülállóak. Ha ők kiesnek 1 versenyen, akkor engem már csak az érdekel, h színvonalas mérkőzéseket lássak, győzzön a jobbiik alapon - bár Higgins játéka felkeltette a figyelmemet.

Így vagyok a mai Robertson-Cope döntővel is, eddig számomra élvezetes, mert elég jó taktikai játékot látunk és Robertson pottigja nem rossz. Ha Cope akar valamit keresni, akko be kell találnia, mert "csak" safety-vel nem lehet Robertson ellen meccset nyerni.
Előzmény: viva la diva (11962)