olajbogyó Creative Commons License 2006.10.28 0 0 1779

A kedvedért leírom sokadjára, de összeszedve... Tehát a probléma összetett.

-A legfontosabb a köztünk lévő életkorbeli különbség. Egyfelől elküldhetnélek azzal simán a picsába, hogy jóval több idegenbeli meccsen voltam életemben, mint te, (én láttam Pakson miként alázunk benneteket a B csoportban, buzi Morgenezhettem, és azt is tudom, milyen az ha 6000 ember ünnepel egy bajnoki címet...) cserébe viszont családom, főként lányom van:) akivel remek szombat de-öt sikerült eltöltenem, egy bebaszós -valszeg fasza- körmendi túra helyett.

-Körmend nem egy köpésre van -főként nem paksi köpésre, amelyért tudvalevő, hogy felfüggesztett jár- így nem igazán hiányzott ez nekem ma, mivel 20 h-kor tárgyalásom van...

-Nem lényeges, de megemlítenemém az intellektuális különbségeket, mint tényezőt. Nos gabi barátom köztünk valszeg akkora szakadék tátong, mint amekkorát marci és magad között vélsz. Míg neked a szellemi kielégülést kizárólag az okozza, hogy öten végigüvöltsétek az országot a szánalmas bandátokkal, nekem sok egyéb más is...

Nem is folytatnám tovább, mivel a szükségesnél így is hosszabban írtam. Azt meg egyébként sem akartam szóba hozni, hogy egy besúgó, zsidózó paksi proligeci, nekem ne pofázzon...:))