kis.márta Creative Commons License 2006.10.27 0 0 4775

Ha valóban azt a szöveget fogadták el, amit bemásoltál, akkor nincs mérlegelési joga.

Ebben volt igazam.

Amikor azt írtam tegnap, hogy teljhatalma van, akkor nem volt előttem a szöveg, s elég gyorsan és több variációt emlegettek a közgyűlésen.  Ha nem elég neked az, hogy amikor a szöveget ma olvastam, rájöttem, hogy nincs mérlegelési joga a megszüntetéssel kapcsolatban, akkor a teljhatalom szót visszavonom:)

De hogy miért adtak "teljhatalmat" mégis? Mert ugye amikor más ügyben szakértői vélemények alapján született határozat, akkor éppen ti voltatok azok, akik kétségbevonták a szakértők hozzáértését. Csakhogy akkor végül a testület döntött. Most viszont, nem vizsgálja senki, hogy a szerződéscsomag megszüntetésével és új szerződések létrejöttével mennyi kára keletkezik a városnak. Mivel a polgármester szükségesnek tartja a sportcsarnok felépítését, nyilván másokkal fog szerződést kötni. Remélem, akkor is olyan éles szemekkel-fülekkel fogtok figyelni minden mozzanatot. Azt hiszem, nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy nagy pénz lehet ebben az egészben, ha egy ilyen határozattal kezdtek.

Ami pedig az üzletrész-átruházási szerződést illeti, nem tudok senkitől semmit kérdezni, mivel a szerződésben nem szerepel, hogy az önkormányzat részéről ki vagy kik és mikor hozták a döntést, kik, mit és mikor szavazták meg a lehetőséget. 

Előzmény: kiscowboy (4773)