volt olyan... én nem szavaztam, az is egy nagy blődli ötlet volt... el is mismásolták, nem nyújtották be, ha jól emlékszem, megmaradt felvetés szintjén...
ezt benyujtották... már... innen megy a hivatalos úton...
ps. két kormánypárti beszélget... kiváncsi lennék két ellenzéki jogász véleményére (most az ifju jogászokat hagyjuk akik szakmájukat nem is igen gyakorolták) két komoly jobbos jogi szktekintély beszélgetésére...
most komolyan, nem érzed kissé neccesnek ezt az egészet?
Bárándy azt hagyjuk, Kolláth meg médiajelenség lett :) de azért abban igazuk van, hogy ez kissé átgondolatlan volt (ad hoc másnap benyomni valamit)... vagy ha ez az átgondolt jól előkészített (értsd előre megtervezett, majd a beszédbe bejelentett, majd beadott) az még nagyobb gáz...
azzal is egyetérthetsz, hogy egy része nem igen a lényeget ragadja meg... (hogy ez 3 v 5 az lehet vita kérdése)
egy meg nonszensz... egy EU szabájt rúgna fel...
én egyedúl azt látom értelmesnek, hogy lehetne ról szakmai vitát folytatni, miért fontos a reform, és azt hogyan kéne, milyen alternatíva van... az, hogy vissza az embereknek a pénzt az nem érv számomra...
tudom, nem sokan olvassák el mondjuk a portfolió által szervezett szakmai nyugdíjvita anyagát, és hasonlókat, én elolvastam, végrágtam, megdöbbentem, elgondolkoztam... gözöm sincs jobbos balos libsi voltak-e az előadók, de azota kissé máshogy látom... a lényeg, az emberek jó részének gőze sincs arról, miről is szól az egész, mit miért kéne... max. elbacták monnyon le azt kalap kabát, meg nincs kedvem előjogoktól megválni, meg nem akarok adót járulékot fizetni, meg az álam majd gondoskodik rólam az a dolga... és ez baj, nagy baj...