Kymry Creative Commons License 2006.10.25 0 0 11774

Nekem is. Persze, kellenek az új arcok, de akkor is fontos, hogy a nagyok ott legyenek. Akármennyire is nincsenek formában.

Aki tehetséges, az így is beküzdi magát a top16-ba, hogy vannak, akik "odakövültek." Ez sajnos ezzel jár.

Meg ha ranking győzelmek számítanának a vb-kvalin, akkor olyan stressz lenne minden egyes ranking, hogy elrontaná a szórakozást. Mindenki azon görcsölne, hogy most mindenképp nyernie kell. Szerintem jó ez így, ahogy van. Most a grand prix egy színfolt, de ha általános lenne, nem örülnék annyira. Azért mint rajongó, nem vagyok ám teljesen pártatlan, és nem szeretném minden egyes ranking event-en a kedvenceimet attól félteni, hogy Cope, Jones vagy Kachaiwong vagy akivel épp összesorsolják, mikor alázza le és hogyan.

Csak azt tudom felhozni, hog láttátok, Hendry hogy ki volt készülve (annak ellenére, hogy számíthatott erre, meg be is vallotta, hogy rosszul játszott). Kell ez nekünk?

Kell ilyen is, de ne legyen azért általános. Én így gondolom.

Dott  csak nyávog, de azért nem egyszerű dolog ez a selejtező. Főleg azoknak, akik már legalább 10 éve nem játszottak ilyet. Úgyhogy meg lehet érteni őt is.

Előzmény: sidespin (11770)