Walmer
2006.10.25
|
|
0 0
11756
|
Nem értek egyet:) Én úgy látom - a brit fórumokon is - hogy O' Sullivan a legnépszerűbb. Lehet, hogy Huntert szerették mert szimpatikus, mosolygós srác volt, de egy O'Sullivan meccsen mindig történik valami. Vagy azért mert istenkirályul játszik és akkor hülledezik a nép, vagy azért mert bűn rosszul, akkor meg csinálja a magánszámait (törülköző a fejre, "Hány az óra néző úr?", stb.). És azért valljuk be, a legtöbb virtuóz megoldást tőle lehet látni. Ráadásul nekem tök jó hogy őt adják, mert régóta nagy kedvencem:)) Persze 9-ig dolgozom, úgyhogy nekem is marad a livescoring. Más. Tegnap vettem először észre érzelmeket Dingen. Amikor Perry elleni zakó után odavágta az egyik pirosat az oldalfalra. Az annyira emberi volt!!! Kezdem megkedvelni a srácot. Dottról meg annyit, hogy mióta világbajnok lett (soha semmit nem fog már nyerni ezután) teljesen elszállt magától. Emberek! Itt 25 framenyi esély volt arra, hogy megmutassa mit tud. A válasz: ennyit. És szerintem tök jó a lebonyolítás. Szerintem az eddigi volt a visszás: Van a top 16, akik kvali nélkül résztvevői minden versenynek, ahol aztán pontokat lehet szerezni. Így persze, hogy új ember nem, vagy csak nehezen fog tudni bekerülni az elitbe. És ha Ronnie kiesett volna, akkor is ez lenne a véleményem. Mint ahogy azé az emberkéé is, akitől a fenti kis okfejtést "loptam" a BBC snookerfórumáról:). |
Előzmény: Kymry (11755)
|
|