tehtube Creative Commons License 2006.10.25 0 0 3656

Ez egy nagyon jó összeállítás. Holnap-ma jövök. Meg ne örökítsem.

Én azért levágnám míg nem késő a Porta-B3 búbját :-) Az mi célt szolgál? Láttam ma este.

Egy 11-es lezlicsatlakozástól nincs mit félni. Harangozó Misinek tele van vele az egyik fiókja. Meg sok más hasonlóval. Szerintem vidd el hozzá és egyben javaslom a foldbacket is.

Nagyon aranyos az A model. Minden elfér benne, mégha szűkösebben is. A TREKII SSP-3 preamp meg zseniális. Nagyon állatul szól. Ok, most elsőre még nem tudom pont úgy visszahallgatni, mert a rendszer még csak állogat felfelé, de semmi rossz ízt nem hallottam elsőre ki belőle. Ráadásul van egy zengetőtagmeghajtó kivezetése is 3 rugós zengetővel. Olyan vizessé lehet tenni a hangot hogy az már tengeralattjáró.

A TG 1936-os a vezetékekkel egyetemben, de újrakondizott, csöndes. Új shift line, billentyűk az eredeti kontaktdobozon. Még van egy pár megoldatlan kérdés. Azt hiszem ennek az alsó oktávja nem visszafoldbackelt. A szobába betermelése eddig a legkönnyebb feladat volt az ABCM-ekhez képest. Nayon sokat számít ez a súly és méretkülönbség.

Már készül a két laci összehangolt hang, táp és vezérlésellátása. Misi egy totál új vezérlési módot talált ki és így elég lesz a hatos kábel a tápfesznek, szimmetrikus jelnek és 3 állásos vezérlésnek!!! Ezt tessék kitalálni! :-)