Belekezdtem egy Ferraris karrierbe (na nem a kihívás miatt, hanem mert Ferrari, ill. MS drukker vagyok). Első futam egész élvezetes volt, MS poleból indulva az első kiállásokig 2. volt (Häkkinen mögött), majd mivel első kerékcseréje egy körrel később volt, megelőzte a finnt. Második kiállása ugyan 4-5 körrel korábban volt, mégis több másodperces előnnyel vezetett, végül 11 mp-s előnnyel nyert. Irvine egy Stop&Go bünti miatt visszacsúszott az utolsó helyre, majd szép munkával feljött a 6. helyre.
A második, Brazil futamon esett az eső. MS a rajtnál beragadt, de két kör alatt a 1. helyről az élre tornázta föl magát. Itt egy kicsit meglépett, majd nagyjából tartotta a tempót a Wurz-Hill-Häkkinen duóval. Ám kapott ő is egy S+G büntit, visszaesett, majd boxban is volt, de féltávra így is utolérte Häkkinent, aki egyszer sem ment ki. (Igaz, flying lap volt szite végig). Megelőzte, ám néhány kör múlva elektronikai hiba miatt kiesett. Irvine egy pluszkiállás során wet gumit kapott, ám az előre tervezetten elfelejtettem átállítani , így végül négy kiálással a 7. helyen végzett.
És a vicc: MS leigazolt a Prosthoz 2 évre. Helyére valószínűleg Fisichella fog érkezni, bár még körülnézek.