N Nycky Creative Commons License 2006.10.24 0 0 3219

Én is gratulálok az ikrekhez, és bár lehet, hogy furán hangzik, de igenis két kis örökmozgó eleven csemetét kívánok neked (bár nem lenne hátrány ha nem annyira lennének rosszak mint Fred és George), mert az eleven, mozgékony gyerek sokkal jobb, minnt az egyhelyben ücsörgő. Nekem is egy kis 3 éves örökmozgóm van, akit nem nagyon lehet egyedül hagyni.

Ami meg az időt illeti, ikreim nem voltak, így azt nem tudhatom, mennyi időt vesznek igénybe, de én az egyetemet végeztem el a lányom születése után, pedig nekünk naponta 5-ször tornáztatni kellett a kicsit, hogy későb ne legyen gond a mozgáskordinációjával (izomtónus eloszlási zavarral született, és az orvosok azt mondták, hogy ha nem tornáztatjuk, akkor lehet, hogy nem fog tudni megtanulni járni, de minimum sánt lesz. Szerencsére, és köszönet a sok tornának, és az orvosoknak, a lányom nagyon ügyes, és okos kislány lett. Semmi gondja a mozgáskoordinációval) Szóval a torna miatt kész napirendünk volt, ami eléggé behatárolta a napot. Igaz, anyámék rengeteget segítettek, pl anyám főzőtt ránk, így éjszakánként tudtam tanulni, meg leckéket írni. Szóval főleg eleinte keress valakit, aki segíteni tud, mert az első hetekben semmire sem lesz időd, és folyton kialvatlan leszel.

Viszont határozottan megéri. Az első mosolyok, az első szavak, és főleg mikor a kicsi a nyakamba borul, hogy szeretlek anya, akkor az ember elolvad, még akkor is, ha a kicsi előtte tett valami rossz fát a tűzre.

Szóval mégegyszer garatulálok, sok türelmet és kitartást a kicsikhez, és majd tájékoztass minket ha megszületnek.

Nycky

Előzmény: GuessLess (3188)