lutria
2006.10.22
|
|
0 0
191687
|
Az e heti sorry pletykalapban ismét előszedték Zsanettet.Szerintem az iró eléggé felkészületlen a témában mert az első 5 mondat szinte csak csúsztatásokból,pontatlanságokból áll.Talán ezért is nem irta alá.Pl.azt irta hogy Zs.harcolt a Nagy Ö szerepéért Anikóval és vesztett.-- Az a rész amelyikben Anikó szerepelt,a 2.sorozat 2004 őszén volt amikor Zs.már legalább 1 éve "visszavonult".Egyébként is azonnal visszautasitotta a felkérést.--stb. Ebből a cikkből is látszik hogy akkor is szerepeltetnek embereket ha minden erejükkel azon vannak hogy ne igy legyen.Irták hogy felajánlották neki a lehetőséget a riportra de elzárkózott tőle,talán ezért lett ilyen negativ a cikk hangvétele.Én nem ismerem Zsanettet és nem is akarom védeni de olvastam az akkori sajtót és emlékszem az megjelent cikkekre.Különben is sokan akarták eltávolitani a médiából.és amikor megtette azért vannak megsértődve rá.
Adódik a kérdés:attól hogy valaki szerepel egy műsorban és közszereplővé válik meddig(hány évig)köteles a sajtó rendelkezésére állni?
|
|