BMW.
Igen csak karakteres megjelenés.
Tudja az ember, ha a tükrében dupla kerek lámpákat lát, akkor egy BMW jön mögötte. Jellegzetes, talán kicsit erőteljes túlzással "agresszív", erőt sugalló külső. Igen, ezek is (!) jellemzik a BMW-t, elismerem.
Én már soxor leírtam miért van BMWm, és azok közül is miért az E34ill az E38 a kedvencem.
Valaki arra használja a BMW-t, hogy lássák az emberek, "vigyázz, velem ne packázz, mert agresszív vagyok, sok pénzem van, te meg egy csóró vagy, ha beszólsz megszívod..."Én úgyis megúszom...
Az én autómat is talán vezette valaha egy ilyen "lény". Belőlem érdekes módon nem azt váltja ki, hogy megalázzam a másikat.
Olyan szépen tud suhanni a (jó) utakon, valahogy nem zavar az a tény, hogy leelőz egy off autó, mert tudom, hogy az enyém is megy így, ha kell, de ráérek, minek sietni, minek elsőnek odaérni a piros lámpához?? Jó érzes, ha valakit átengedek az úton, vagy beengedem magam elé. Elegancia, igényes megjelenés. Így is kell a sofőrnek is viselkedni. Ha pedig tudom, hogy kicsit udvariatlan voltam, vagy éppen befértem valaki elé sávváltásnál akkor lehúzom az ablakot, veszem a fáradtságot és megköszönöm, vagy villogtatok az elakadásjelzővel, ami annyira de annyira kézre esik, mint minden egy BMW utasterében...
Előfordul, hogy valaki siet valahová, de akkor is lehet a másikra odafigyelve sávot váltani, másikat nem fékezésre kényszeríteni...
Higgyétek el, ezeket az autókat főleg ilyen embereknek tervzeték. Az, hogy MAgyarhonban megy a rongyrázás, és valaki ezzel a márkával fitoktatja erejét, pénzét, felsőbbrendűségét, sajnos nemzeti jelenség. (alább ennek társadalmi vetületét, okait és a politika felelősségét már leírtam, kaptam is érte, de ez a véleményem ...)
Ezeket a sorokat, amiket mi írunk, nem ezek az agresszív "lények" olvassák, hanem jogosan megbántott, nem BMW-s tulajok, akiknek rossz a tapasztalatuk van az agresszív (!) BMW-sekkel, meg mi, akik összetartunk a fórumon, és védjük a "hárombetűs" becsületét. Sajnos ha egy nem agresszív BMWs-sel találkozik valaki, az nem tűnik fel, de ha egy ilyennel (agressztívvel) összefut, az maradandó élmény, sajnos.
Persze, mindenki elveszti a fejét a bp-i közlekedésben, erről sajnos az úthálózat is tehet és a többi autóstárs viselkedése, de utólag ekkor van is lelkiismert furdalásom.
Tehát hajrá! Mindig lesznek újabb beírások, hogy ma és ma milyen köcsög BMW-sel találkoztam, mi pedig újra és újra leírjuk amit leírunk...A magyar normális BMW-sek kötelessége erre is kiterjed.
Üdv,
Dani