Kedves Zsófi!
Muszáj, hogy reagáljak erre, mert még tényleg azt hiszi itt néhány ember, hogy valami ritka nagy &{@đ[đ alak vagyok, aki rendszeresen bántja ezt a szegény lányt...
Mert ugye nem így van? Hiszen nem is ismerjük egymást.
Valóban érdemes összeveszni velem azért, mert egy voltam azok közül, akik kipécézték a hibáidat? Az semmit sem számít, hogy egy bejegyzésben elnézést kértem tőled? Az is csak bosszantani tud, hogy legutóbb rámutattam egy saját hibámra és próbáltam "adni egy magas labdát"? Mert egyebet nem árthattam neked.
Másik oldalról: Ha valaki olyan hozzászólásokkal bombázza ezt a fórumot, amelyekből kitűnik, hogy igenis szereti ha kommunikálnak vele, sőt néha ki is követeli magának azt, miért fortyan föl, ha a százegynéhány fórumos közül valaki ugratja kicsit? Ez már nem fér bele?!
Nincs másik ember a listán, aki ennyire pezsgett volna az elmúlt egy évben, mint te. Dobtál ide 87 hozzászólást, néha csak azért, hogy ne legyen üresjárat. Azok alapján én egy nyílt, fiatal, őszinte, barátságokat kereső embert képzeltem a név mögé, aki kicsit talán túlzottan is nyílt (én tuti nem tenném közzé a telefonszámom az interneten). Hát, most nem ennek megfelelően reagáltál, az biztos.
Én nem vagyok hajlandó elfogadni azt az álláspontot, hogy bármiért is szégyellnem kellene magam ez ügyben. Számolj el magaddal légy szíves, hogy megéri-e a lista hangulatát ilyen, szégyen és sértődöttség keverékéből táplálkozó, ellenséges kirohanásokkal mérgezni.
u.i. Ha folytatni szeretnéd, akkor küldj nyugodtan mailt. A többiekre szerintem ez nem tartozik.