beszti1 Creative Commons License 2006.10.20 0 0 120

Örülök, hogy bővültünk a fórumon! SZIASZTOK!

Szerintem jól kihasználtuk azért tegnap az időt. Az igaz, hogy voltak benne olyan témák, amik kevésbé fontosak, de ilyen mindig lesz;). Azért én örülök annak is, hogy ilyen felmerült, hogy lakást csak lakáscélra lehessen használni és hogy a kaputelefonon állítsuk át a kódokat, illetve, hogy felmerült az esetleges hátsókapu beépítése is. Bár ennek így, hogy a garázsból a folyosóra vezető ajtót nem lehet kulcsra zárni, már valóban kisebb a jelentősége. Az ajtó behúzó is jó ötlet, de a kamera szerintem el van vetve, bár az ötletet én is támogattam. Amit még túl sokáig rágtunk a buli..Számomra az volt a sírva nevetős, mert itt aztán tényleg mindegy, hogy mi van az SZMSZ-ben. Ha meg buli van, úgyis vagyunk annyira jó fejek, hogy a tűrhetőség határáig hagyjuk, ha meg már nem bírjuk, akkor vagy fel megyünk mi is bulizni;) vagy becsöngetünk és megbeszéljük. DE MÁR MOST "KISZÓLOM", HA A 4.-EN LESZ BULI, NEM ÉN MEGYEK SZÓLNI!!;) 

De az az ötlet nagyon tetszett, kár hogy nem lett publikus, hogy hirdessék ki jó-pár nappal előbb és akkor több bulit is összeszervezhetünk arra a napra;)! Az egész ház bulizna.

És ezzel kb össze is foglaltuk az elhangzottakat:). 26-án folyt köv, remélem csak röviden!