Ali Ttaik-al-Rep
2006.10.20
|
|
0 0
16435
|
Carpyval mi régebben csináltunk pár dolgot, neki akkoriban is megmondtam, hogy kb. 30 perc menetidő az a plafon, amit az olyan utasok is eltűrnek, akiknek a busz egyébként kényelmetlen. Ezzel nincs baj. Nem is értem, miért kezdett Carpy a távolsági járatok terjesztéséről beszélni, de ezt az elfajulást aratta vele. Vasútbarát lehet, hogy csak 1% van, én ezt is túlzásnak tartom, de olyan, akinek a vasút kényelmesebb, mint a busz, sokkal több. Attól, hogy a többség nem tiltakozik (amit Carpy hőbörgésnek minősített, egy BV tiszt stílusában), attól az a megoldás még nem JOBB, mint amit felvált. Márpedig határozottan jobbnak értékelte az általa képviselt megoldást. (Olyan ez, mint amikor a vizsgán a prof azt mondja, hogy a vizsgázó megérdemelne egy négyest, de neki a statisztikák miatt kettest kell adnia. Jó ez így, vagy még harcol tovább és akkor meg is bukhat? A legtöbb hallgató nem fog "hőbörögni", csak magában kíván az illető végbelébe egy váltóvasat, s csak páran mernek továbbmenni, az a pár meg nem fogja a célul kitűzött statisztikát rontani. Ez a geci döntéshozók egyik aranyszabálya, csak tegyük hozzá, általában nem mondják meg, hogy valójában mennyit ért a teljesítmény. Lásd képi ábrázolásban itt!) "Az utóbbbi időben ez a topic egy leegyszerűsített buszpártiak - vonatpártiak vitájává kezd válni, holott különböző utazási igények vannak, amelyek közül egyesekre a busz, másokra a vonat a kedvezőbb megoldás."Ahogy István Gyuri is írta. A higgadt véleményekkel nincs gond. /a/ |
Előzmény: gabor144 (16432)
|
|