Ali Ttaik-al-Rep
2006.10.20
|
|
0 0
16429
|
"Én viszont milliárdos megtakarítást szeretnék elérni az országnak úgy, hogy közben nem lesz rosszabb a közlekedés színvonala. (Hogy pár vasútbarát hőbörög, az nem színvonalváltozás.)"A zárójeles megjegyzésed a bizonyíték rá, miért nem szabad ezügyben figyelembe venni a véleményedet. Egyrészt Te határozod meg, mit tekintesz "jó színvonalnak", másrészt aki ezzel nem ért egyet, az vasútmániás hőbörgő. Ez így nem működik. István Gyuri két nappal ezelőtti, 16316-os hozzászólását tartom mértékadónak a témában. Ami pedig, mint utast érint, számomra a busz kimondottan alacsonyabb szolgáltatási színvonalat képvisel a vonatnál, s ezek után elküldöm a frászba azt a konkurrálni kívánó szolgáltatót, aki monopóliuma kiépítése közben nekem akarja megmagyarázni, hogy de pedig az sokkal jobb szolgáltatás, amikor a belem kifordul a két órás út közben a buszon, ami még késik rá vagy negyven percet, jó esetben. Majd ha képes busszal is azt a kényelmet, pontosságot és biztonságot biztosítani, amit a vonaton megszoktam, akkor meggondolom a dolgot, de még akkor is enyém marad a választás. /a/ |
Előzmény: Carpy (16423)
|
|