Nem nagyon érdekelnek a típusok, de azért egy mosolyt megér, ha valaki az Ik200-as családdal szemben nem tekinti "beetetésnek" a Mercedes-t.
Ami a Bp.--Miskolc járatra adott "be is jött volna" véleményt illeti, a magabiztossággal szemben csupán a tények állnak.
Ami a miskolci közlekedés történetét illeti, örülök, ha újat tudsz mondani, de azért feltételezhetnéd, hogy egy kicsit én is tudom, mi volt itt...
Busz utálat: nem látogatom a Volános, buszos topicokat, így nem tudom, hány vasutas utálja OTT a buszokat, de nem is érdekel, dobáljátok ki onnan őket, ha nem tudnak viselkedni. Itt viszont, ebben a talponállóban lehet azt mondani, hogy a busz a legalja, hogy onnan tovább már nincs hova süllyedni. Ez itt ugyanis a vasutas fórum egyik törzsasztala. Ki is van írva.
Ha nem lehetséges a párbeszéd, márpedig a jelek erre mutatnak, akkor a hittérítők legyenek szívesek tartózkodni a bennszülöttek inzultálásától.
/a/
PS: A közös nevező pedig adott volt, hiszen az itt írók többsége is elfogadja, hogy a MÁV nem jó gazda és a mellékvonalak egy része sem menthető meg.