otterlo
2006.10.19
|
|
0 0
4647
|
T9,
Ahogy ígértem, íme, ami az Érdi TV-ben erről elhangzott (október 5-én este):
Törzsök Tibor: Nos, bizonyos döntésről, vagy döntésekről már kedden értesültünk, hiszen Karlovszky Mária, a Helyi Választási Bizottság elnöke bejelentette, hogy érkezett az Ön részéről egy visszalépési nyilatkozat, amelyben Jakab Bélát előreengedi úgymond, a jelölő szervezet listáján és azon az egy listás bejutó helyen így ő foglalhat majd helyet Érd Megyei Jogú Város Közgyűlésében. Ez valami előzetes megállapodás volt, vagy, vagy az eredmények tükrében hozott döntés?
Ujhelyi Gyula: Ez leginkább az eredmények tükrében hozott döntés volt. Én konzekvens embernek tartom magam, és úgy gondoltam, hogy ilyen esetben is úgy kell viselkedni, ahogyan az ember az alapelveit megfogalmazta. Én komolyan gondoltam azt, amit a választási kampányban magam is mondtam, meg rólam is mondtak, hogy bizonyos dolgokban csak a teljesítmény számít! Nem szabad hivatkozni a körülmények kedvező (helyesen: kedvezőtlen) együttállására, nem szabad arra hivatkozni, hogy az erőfeszítés, a teljesítmény, az igyekezet az, az maximális volt. Hogyha az eredmény, az nem jön, akkor ebből le kell vonni a konzekvenciákat. Én ebben az esetben ezt tettem, és ezért ajánlottam fel a jelölő szervezetnek a lemondásomat a képviselői mandátumról, hiszen csak fél sikert értünk el.
|
Előzmény: otterlo (4641)
|
|