Ali Ttaik-al-Rep
2006.10.19
|
|
0 0
16383
|
"Én ezt a sztorit kicsit másként tudom, de mindegy..."Sajnos nem vagyok gondolatolvasó, így akkor jutunk előre, ha leírod, hogyan. Ellenben most itt dolgozom az Egyetemvárosban (és úgy két évtizede ismerem a helyet), úgyhogy talán a helyismeretemben kételkedni nem kellene. "Az ötlet megvalósítása pedig az ütemes menetrendénél 1000-szer kevesebb akadályba ütközne."Ugye az ötlet ez volt: "Én sem értek hozzá, de talán meg lehetne próbálni az Egyetemváros mellé peront építeni és IP-szerűen az IC-khez csatlakozva behordani a diákságot pénteken és ki vasárnap..."Leírtam, hogy az "Egyetemváros mellett", az egy elég nagyvonalú meghatározás. Még a legszerencsésebb esetben is kell peront építeni, meg hozzá vezető járdát is, ugyanis olyan egyátalán nincs jelenleg az iparvasúttól. Ezzel kapjuk a több száz méteres odajutást, miközben az egyetemet feltáró buszjárat az Egyetemvároson belül kört futva öt megállót érint. Erre nem reagáltál, csak leírtad, hogy "1000-szer kevesebb akadályba ütközne". Pedig itt van mindjárt egy, ami halálosnak tűnik... Jó lenne, ha tudnál válaszolni rá. /a/ |
Előzmény: GyöBzs (16379)
|
|