Az az igazsag hogy a Dyn-nel jobb hangszedo nincs (es nem is kell...) Csak attol kell eltekinteni hogy egy vagyonba kerul. Nekem most 4 hangszerre van 1 (Kentucky, Ibanez, Sucek dola s egy Gitane gitar), de ha nincs komoly hangszercserebere koncert kozben akkor ez boven elegendo.
Azert nem irtam mi kell hur ugyileg mert nem tudom mi a rak kell. Jovo heten jonnek a labella flat jazzdola hurok. Ha azok bevallnak akkor dola hur nem kell. (Egyebkent abbol a szabvanyos az szimpi.)
Mandolin hur kell majd 11-39 de azt ugyis rendelsz. De ez eleg majd Marciusban a kovetkezo szallitmannyal.
Illetve szerettem volna osszetenni egy extra heavy szettet a kentuckyra. kb 12-42 sodort A hurral. Csak itt a jazzdola labella prototipussal akkora szivas volt. Az A hur allandoan elpattant s at kellett szabni az egesz szettet. Felek hogy ha hasrautes szeruen berendelek egy sodort A huros keszletet ugyanigy jarok.
Szoval tedd meg kerlek a kovetkezot. Ha komunikalsz az emberrel siman kerd meg hogy tegyen ossze egy 12-42as szettet amiben sodort az A hur ugy hogy egyenletessen szoljon s ne szakadjon (Akkor se ha emberesen utjuk). S aztan kuldjon egy fel tucat prototipust. Ha bejon rendelunk meg egy tucatot. (Szerintem ezt az Inch is kiprobalna.) (Megadhatod neki az emailemet ha kerdese lenne)
En egyebkent abbol indultam ki hogy a John Pearsenek van egy 12es keszlete ami szimpi. Tovabba a J75os D'Addario nagyon bejon, az 11.5os es 11ig megy. Annal csak a hajszallal vastagabb lenne (es Newtone) az lenne a megyorszag.
A D'Addarionak van meg a Flat Top keszlete aminek sodort koszorult A hurja van. Ez a koncepcio is nagyon tetszett. Szoval ezt kene kombinalni ebben a custom szettben.