Miért majom?
Tegnap Rogán és Puskás sajtótájékoztatót tartottak, a két oldalon a sajtóanyaguk olvasható mellékelve. Este a City TV-be a frakcióvezetői kerekasztal-beszélgetésre már nem is Puskás jött, hanem Rubovszky Csillát küldte maga helyett. Csak a történelmi hűség kedvéért, íme pár erőteljes csúsztatás az anyaggal kapcsolatban:
1) Az előző testület azért került sokba, mert bár többször javasoltuk, hogy csökkentsük a képviselők és gazdasági társasági tisztségviselők jövedelmeit, ezt a jobboldal, élén Rogán Antallal rendre leszavazta.
Az akkori költségek pontosan fele a Fidesznek jutott. Ma egyébként jóval többe kerül a kerületnek a Fidesz eltartása, mint az előző ciklusban!
2)
A jelenlegi vezetés a takarékosság jegyében új autókat vásárol, nem tudni, kinek, és döntött arról, hogy a kerületi általános alpolgármester legyen a Kárpát-medence legjobban fizetett önkormányzati politikusa.3) Nettó hazgság a 10 milliárdos tartozás, a hitelkeretekből összesen 1 milliárdot használt ki a kerület eddig, és mostanában ennél jóval több bevétel érkezik korábbi döntések alapján a kasszába, így a szaldó pozitív.
Nyilván az a hazugság célja, hogy már most megmagyarázza, hogy miért nem fogják teljesíteni az ígéreteiket.Az anyag 2. pontja sima kis fröcskölődés, nincs igazi mondanivalója. Egy átadásnak mindig vannak költségei, és mindig vannak folyamatban lévő ügyek, amit emleget, semmivel nem több, mint az ilyenkor normális.
A lakásommal kapcsolatban is összehord mindenfélét.
A lakást korábbi ciklusban kaptam, jobboldali többségű bizottság javaslata alapján, a most is fideszes alpolgármesterként dolgozó Karsai Károly aláírásával. A szociális jelleg törlését, és a teljes bérleti díj fizetését is már régen kértem, akkor, amikor a jövedelmem valóban magas volt.Az egész nem más, mint figyelemelterelés, a testületi ülésen a fideszesek által megszavazott döntésekről. Puskás azt mondta a Klubrádióban pénteken, hogy nekik
fontos a kerületi szociális biztonság megteremtése. Jelentem, a Fidesz-frakció tekintetében ez a pont kipipálva!