levil Creative Commons License 2006.10.18 0 0 1541
Ibanez jelentes: Eddig 2 helyen tortem el a tailpiecet. Pedig meg csak egyszer huroztam :) Ez az alkatresz mindenkeppen csereszavatos. Van otthon 2 hasznalaton kivuli tailpiece, addig meg maradt eleg pocok hogy valahogy fel tudtam hurozni.

Felraktam a JAzzmando hurokat s olyan alom szep hangja lett az eszkoznek hogy huuu. Batarnom, aki nem szagerto, fikazta az eredeti hurokkal hogy milyen szarul szol. Miota felkerultek az uj hurok azota nagyon tetszik neki is, meg nekem is :))

Bar van egy olyan erzesem hogy inkabb a Thomastik hurok fognak rajta bejonni. Azok kicsit kemenyebbek es kevesbe eles a hangjuk. De ezt mar csak a hurlab es tailpiece csere utan tesztelem le. Ezek a hurok Ted szerint kibirnak 3-4 honapot.

Inch. En nem rendeltem meg semmit a megbeszelt szajrebol. Az hangszerparki valtozasok fenyeben ujra kellene beszelni az igenyeket. En ugy dontottem hogy a tovabbi hangszerek nem kapnak Weber Armrestet. Ugy terveztem hogy ha kell neked az anyem akkor rendelek arra magamnak egy masikat, bar azt mar kisebb atalakitassal. (Jobb lenne ha hosszabb lenne az armreszt.) Na egy ilyen atalakitott eszkozert elkernek $285ot. Mandolara ditto. Annyit nem adok erte. Akkor szolok inkabb otthon a hangszereszeknek hogy csinaljanak nekem (van egy nagyon jo hurlabam, csak ra kell rakni a kartartot), illetve alakitsak at a mostanit. Tuti a negyedebol kijon.
Előzmény: inch (1540)