she who Creative Commons License 2006.10.18 0 0 11584

"En arrol beszeltem hogy az asztalok igenis "osszvannak hanyva" (Gold Crown,Bora Bora)"

 

Ezek mondjuk elég csíra helyek, de nem véltelenül kérdeztem, hogy mit csinál a személyzet. Mert ugye ha ODA figyelnének...

 

"meg azt mondtam hogy 3-4 lasabb a tempoja az asztalnak mind egy igazi versenyasztalnak (tehat azt ertem ezalatt hogy nem lehet az asztalon finoman jatszani Pl nez meg tv-s meccseken van amikor alig loki meg es megis nagyon visszajon a falat erintve ,nalunk ilyen 3-szor erosen kell meglokni."

 

Ez két dolog függvénye a tisztaságon kívül:

1. A posztó "szőrössége"

2. A mandiner minősége. (Utóbbi jól tesztelhető azzal, hogy a golyó "érkezési" és "elpattanási" szöge mennyire egyezik meg.)

 

"arrol nem is  beszeltem hogy ha nekilovom a mandinernek a golyot akkor "finoman"szolva  felugrik."

 

Ebből a szempontból megint két dolog játszik közre:

1. A mandinernek a golyó középpontjában kéne találkozni a golyóval. De FELETTE találkozik! (Én még legalább is csak olyat láttam. Tv-ben is!)

2. A posztó rugalmassága: minél szőrösebb, annál rugalmasabb.

 

"Nekem volt edzom Fodor Laszlo Kulfoldrol hozatott snooker verseny asztalt

6811 Strachan porsztoval es azon tanit,"

 

Ne má'! Csak szivatsz. :) Hol van az asztal felállítva?

Előzmény: Hendry (11582)