"En arrol beszeltem hogy az asztalok igenis "osszvannak hanyva" (Gold Crown,Bora Bora)"
Ezek mondjuk elég csíra helyek, de nem véltelenül kérdeztem, hogy mit csinál a személyzet. Mert ugye ha ODA figyelnének...
"meg azt mondtam hogy 3-4 lasabb a tempoja az asztalnak mind egy igazi versenyasztalnak (tehat azt ertem ezalatt hogy nem lehet az asztalon finoman jatszani Pl nez meg tv-s meccseken van amikor alig loki meg es megis nagyon visszajon a falat erintve ,nalunk ilyen 3-szor erosen kell meglokni."
Ez két dolog függvénye a tisztaságon kívül:
1. A posztó "szőrössége"
2. A mandiner minősége. (Utóbbi jól tesztelhető azzal, hogy a golyó "érkezési" és "elpattanási" szöge mennyire egyezik meg.)
"arrol nem is beszeltem hogy ha nekilovom a mandinernek a golyot akkor "finoman"szolva felugrik."
Ebből a szempontból megint két dolog játszik közre:
1. A mandinernek a golyó középpontjában kéne találkozni a golyóval. De FELETTE találkozik! (Én még legalább is csak olyat láttam. Tv-ben is!)
2. A posztó rugalmassága: minél szőrösebb, annál rugalmasabb.
"Nekem volt edzom Fodor Laszlo Kulfoldrol hozatott snooker verseny asztalt
6811 Strachan porsztoval es azon tanit,"
Ne má'! Csak szivatsz. :) Hol van az asztal felállítva?