Jó estét!
Értem, tehát igy működik a számla, csak akkor látok rajta énzt ha fogadok. Tegnap este próbáltam meg a visa electront felvinni a paypalra és sikerült is. Tulképpen úgy csináltam, hogy feltöltöttem a személyes adataimat, aztán premier accountot választottam. Először felvittem egy virtuális EC-MC számot, ezt is elfogadta a rendszer, 1 USD leemelése megtörtént. AZtán a kedves kolléga javaslatá, aki szerint az ERSTE-s visa electronját megeszi a paypal, ellenben az OTP-et nem én is megpróbáltama saját IEB Visa electronomat felvinni. Felvittem a normál négyessel kezdődő 16 jegyű kártyaszámot, a tipusnál a VISA-t jelöltem meg. A kártyám hátlapján rajta van a kártyaszám utolsó négy számjegye plsu még három szám. Gyanitom ez lehetett a CVC, mivel én ezt irtam be és elfogadta. A verifikálás pedig úgy történt hogy sms értesitést küldött a bank arról hogy a visaelectronról is megtörtént az 1 USD terhelése és ebben volt az xxxxPAYPAL--*EXPUSE jelzés is. A 4 számjegyet beirtam a verifikálásnál elfogadtattam és meg is ette a paypal, igy verified lettem. Mint olvastad próbálkoztam egy virtuálisan lekérhető 48 óráig élő EC-MC számmal is, van ilyen szolgáltatása az IEB-nek. Na azt ugyan nem tudom, hogy az az 1 USD amit erről vontak le az visszatalál-e még hozzám, ugyanis ez a kártyaszám holnap este hamvába enyészik többet ezt nem kapom meg, nem is fogom tudni használni ergo az első vásárlásnál nem is fogják jóváirni nekem. Ha jól értem a rendszer lényegét, de lehet, hogy még mindig nem. Ha ilyen módszerrel próbálkozol, akkor a CVC kódhoz a 000-át kell beirni. Igy működött.
Van viszont két dolog ami még mindig nem világos. Verified vagyok a terhelések megtörténtek. Interneten is hozzáférek a számláimhoz, reggel meg is néztem hogy mi van. Minden terhelés rajta van a sima Visaelectronos is és a virtuális EC-MC-s is. Viszont van egy -150000 Ft-os kártyafoglalás is, igaz ez az EC-MC-s kártyaszámra való hivatkozással. Egyrészt ne mértem hogy ez micsoda, mivel a számlaegyenlegem ugyanannyi, sehol sincs a minusz 150 ezer. Valójában azt sem tudom mi a macska a "kártyafoglalás".
Másrészt mivel a visaelectront is elfogadta verified-re a rendszer, most már csak azt nem tudodm eldönteni, hogy mit tegyek. Lehet hogy befosi vagyok, de előbb jó lenne valahogyan kipróbálni, hogy valóban működnek-e az átutalások ezzel vica versa. Mint este irtam is már tapsolnék, de nemm szeretnék kellemetlen szituba keveredni azáltal, hogy leütök az ebayen egy terméket, aztán a fizetésnél még égés van. Mit mondanak a tapasztaltabb kollégák, illetve azok akik esetleg szintén visaelectont tudtak regisztrálni, hogy merjem haszálni a kártyát vagy sem. A paypal verifikáció után lehet még valami csel, hogy pl. a bankomtól nem tudja az eladó lehivni a pénzt mert kiderül, hogy nem is dombornyomott a kártya amit regeltem? Lehet gubanc?