athos777 Creative Commons License 2006.10.17 0 0 1032

Hát srácok, én nem nagyon örülnék annak, ha a "beszűkült testépítő életemben" az ízek élvezete lenne az egyetlen örömforrás.

az hogy mit szeretsz, többnyire tanult dolog. a szarul táplálkozó családodtól tanulod meg álltalában. ezeken a szokásokon nehéz válltoztatni, de nem lehetetlen.

az alapvető kajákat (rizs, krumpli, zab, csirke, hal, maha,zöldségek, gyümölcsök) olyan sokféleképp meg lehet csinálni, hogy el sem hinnétek. és az a kaja, amit én főzök, a kurvajó, arra mérget vehettek. az egy másik dolog, hogy nincs időm konyhatündérkedni egész nap. merthogy a testépítésnél van egykét fontosabb dolgom is. suli, munka, nő, és csak a 4. a sport (na jó néha az utolsó 2 helyet cserél ;)

tudom, hogy egy kis leleményességgel simán megoldható a diéta.  munka, család, mellett is. persze a kifogások keresése mindig könnyebb. és ez a gáz, hogy az emberek többsége ezt a minimális erőfeszítést sem képes meghozni.

azt hiszitek hogy az én életemben a testépítés van  aközéppontban? tévedtek. abszolút nincs ott. nem is gondolkodom el rajta. olyan ez mint amikor lehúzod a wc-t. azon sem gondolkodsz, csak csinálod és kész.

Előzmény: Ayreon (1031)