realfan Creative Commons License 2006.10.16 0 0 1728

Körmend-ZTE

Hazai oldal

A Monet-ban gyűlik a nép, ahogy már oly' régen... És eljön a 17:53 és már indulunk is a csarnokba! Újdonság talán csak annyi, hogy egyre inkább külön utakon jár az MTE Ultras és a Red Devils. Azt hiszem, mindkét fél nevében mondhatom, hogy amit mostantól az egyik csinál, könnyen lehet, hogy a másiknak ahhoz semmi köze nem lesz! Az ultrások politizálásához egy "Nem adjuk fel!" kiírás párosult - közben ugye "buzi MöSZöPö". A felelgetős "hajrá - Körmend" vitt mindent szerintem. Egy erős szezonkezdetet hoztunk (új sálak az ultrásoknál és nálunk is, komolyabb mennyiségű újságpapír stb.), ami még jobb lett volna, ha...

Vendégoldal

...ők is szurkolnak. Eljöttek annyian, mint az elmúlt 4 évben összesen (kb. 60-70 fő), nem is pehelysúlyú gyerekek, de összesen kétszer eresztették meg a klasszikus "zeg, zeg, zeg"-et, amire ugye rögtön jött válaszul tőlünk ennek a vasi verziója, ekkor mutogatás föl-le, ennyi. Gondoltam, ha már nem szurkolni jöttek, akkor balhézni, de nem. Ha jól tudom, mindenki békében hazajutott. Nem úgy, ahogy Egerszegen szokás...