originalqszi Creative Commons License 2006.10.16 0 0 117
Pedig ha én lehetnék a király, hát kihírdetném, hogy ebben az országban csak magyarok lakhatnak, mégpedig csak olyanok, akik félik Istent!!!!!!:)))))) No lett is nagy riadalom az országban:((((((( A vonatok, autóbuszok nem győzték vinni kifelé a sok népeket!!!!! Volt köztük gazdag, szegény, válogatott cigánylegény, nagyorrúak, kis fülűek, szóval sokféle emberek!!!!!!!! Alig telt el egy hét, hát alig maradt az országban hat, no meg én a király. Az volt az első, hogy megmaradt népemmel elmentünk Olaszliszkára!!!!!!! Volt nagy csodálkozás:(((((((( Ott voltak mind a cigányok, annyian voltak, mint égen a csillag:((((((( No, mondom a megmaradt magyarjaimnak, akik közt zsidó is volt bőven:DDDDDD, hogy tisztítsuk meg már a falut!!!!!!!! Vakarják a fejüket a magyarok, az egyik zsidó még a rabbihoz is elment, de nem találtak jó megoldást:((((((((( Akkor mondom, no emberek fogjuk meg a falu 4 sarkát!!!!!! "Heten?????" kérdezték egyszerre mind!!!!!!! No jó, mondom, akkor én nem!!!!! Nem-e??????? Mert akkor én sem mondta az egyetlen echte magyar, még a második VH alatt jött Lengyelországból:DDDDDDD De bezzeg mi se, mondták a többiek!!!!!! Akkor szóltam az egyik cigánynak, hogy jönne segíteni!!!!!! Még egy döglött lóért sem, válaszolta!!!!! Vastag, majd fél kilós arany nyaklánc lógott a nyakában!!!! Ha nem, hát nem!!!! Visszajöttünk Pestre, az meg közben tele lett zsidóval, azt mondták, hogy az övék lett:(((((( Hogy honnan kerültek elő???????? Mondja az egyetlen magyar: Király uram ezt elkúrtuk!!!!!:((((( Hinyje az anyját, el bizony, nem kellett volna Liszkára utazni, méghozzá a kincstár pénzén:((((((( Tudod mit, magyar????? Amíg nem jön egy épkézláb gondolatunk, menjünk ki a Kossuth térre a tüntetők közé, mert ott ma éppeg palacsintát osztanak!!!!! Ebben is maradtunk!!!!!
Előzmény: merkal (112)