T_Anita
2006.10.16
|
|
0 0
249
|
Sziasztok,
Egyetértek teljesen, itt egy magánembernek sok pénzről van szó. És nagyon örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel, már teljesen elkeseredtem, olyan tehetetlen érzés. Most mit lehet csinálni? Pereskedni? Igazából a lakást szeretném, mint gondolom mindenki, de nem bármi áron és ez nagyon nem tetszik most. Amikor az ember az elején kiszámolta, hogy tudja kifizetni és a hitelkérelmet beadta, akkor egyáltalán nem lett bekalkulálva az a plusz 0,5-1 millió az árba. És alá is írtuk az előszerződést, ezek után hogy merészeli egyoldalúan a vevő hátrányára módosítani? Egyáltalán minden rendben van az építkezéssel, ez mindenhol így megy? Nagyon nem szeretnék úgy járni, amit lehet látni a TV-ben, meg olvasni, hogy aláírok valamit, felveszem a marha nagy hitelt és aztán se lakás se pénz, a hitelt meg fizethetem, ha bírom. Szóval addig nem is szeretnék nagyon több pénzt belefektetni, amíg meg nem nyugszom, a foglalóm már így is benne van, csak nem tudom, hogy mit tehetek, eléggé erőfölényben vannak. Az építkezésen ugyan mozognak emberek, de nem értek hozzá, csak azt látom, hogy az idő jó, de ennek ellenére még mindig nem szerkezetkész, pedig augusztusra ígérték, most meg október közepe van. Meg is szeretném kérdezni, hogy sikerült a találka a vízesésnél? Sajnos csak későn sikerült bekapcsolódni a fórumba, de nagyon jó ötletnek tartom az összefogást. Egyedül úgy érzem, hogy nem tudok zöldágra vergődni velük, engem is elhajtottak a fenébe. Szóval jó lenne, ha megírnátok a tapasztalataitokat. Köszi.
|
Előzmény: csigasajt (248)
|
|