.ETNA. Creative Commons License 2006.10.15 0 0 23
Egy frászt - már bocsi - az a baromi nagy hazugság mindössze annyi, hogy jól felfogott hatalom-megtartó érdekeik miatt nem mondták el, hogy - basszus túl sokat adakoztunk és keveset szedtünk be, vagyis "üres pénztárca mellett is úgy tettünk, mintha jól élnénk". Ezt egyébként kicsiben pl. a környezetemben is eljátsza néhány család, vagyis engem spec. nem lep meg annyira és nem teszek úgy, mintha derült égből villámcsapás lett volna, mert ha csak arra gondolok, hogy az egész választás előtti cirkuszban ezt szajkózta Orbán, akkor talán nincs is olyan ember, aki ne tudott volna erről.

A világon nem találsz olyan politikust aki világgá kürtöli a "haldokló" költségvetést választások előtt, amikor az országban cseppet sincs "kormányváltó" hangulat (mint 2002-ben) és reális esély van az újraválasztásra. Ha mégis világgá kürtöli, akkor az én szememben egyszerűen hülye. Persze ez galádság, meg erkölcstelen, meg persze én sem helyeslem, de a kuplerájban ne keressük már a Bibliát, lécci.

Olyan ez, mint amikor azt mondják, hogy apuka külföldön dolgozik, mi meg úgy teszünk, mintha elhinnénk, mert így kényelmesebb, és kevesebb konfliktussal jár, pedig mindenki tudja, hogy sitten van...

Előzmény: Kimi (6)