"arra megkérnélek ne beszélj többes számba hogy mit "szólunk" meg, max szólok..jó?"
Jó. Ennek ellenére több embertől függetlenül hallottam azt az érvet.
"1,én nem vagyok benne biztos hogy feri bukni fog,max a választások előtt megint eljátszák hogy lám lám mennyivel klasszabb most a helyzet ,hamisitanak pár adatot, újra adagolják a dübörög most már a gazdaság cuccot,mert feri megmenti-mentette ciműt.és kész is.ennyi bőven elég még ha nem is igy lesz akkor is."
Bukni fog, nekem elhiheted. Ekkora koloncot nem visznek magukkal 2010-re, ha pedig visznek, akkor buknak. Főleg emiatt: "lám lám mennyivel klasszabb most a helyzet ,hamisitanak pár adatot, újra adagolják a dübörög most már a gazdaság cuccot". Ezt Gyurcsány még egyszer nem tudja eladni.
"2, az a kérdés ha fidesznek lenne egy kiváló alternativája,ami mondjuk teljesen más mint a kormánynak. akkor mi lenne? attól váltódna a kormány? nem váltódna.lenne szakértői kormány pl? nem lenne. tehát?"
Tehát, amíg koalíciós kormány van, addig van helyezkedési lehetőség. Az SZDSZ-nek most Gyurcsány a kisebbik rossz, de egy valódi programmal meg lehetett volna őket esetleg győzni. Mondjuk, a 72 órás ultimátum ténlyeg hosszú időre összekovácsolta a koalíciót. (A szekértői kormány meg blöff).
"de ha te azt mondod hogy az mszp és gyurcsány a tiszta és hazugságmentes politika bajnoka akkor mondjuk nincs nagyon miről beszélni"
Nem mondom, sőt ez már majdnem rágalmazás kategória. :)))
Komolyan, engem annál, ami Őszödön történt jobban zavarna, ha a reformok elmaradnának. Ennyi. A másik, ami zavar, hogy tízezrek tüntetnek egy olyan szervezet mellett, amelyik egyre inkább belelavírozza magát egy hazugság spirálba, és minden második meggnyilvánulása forintban kifelyezhető bukás. Ez van már itt 1994-óta, az emberek a kisebbik rosszat választják.