Üdv mindenkinek!
Sokat olvastam ezt a topikot, most rászántam magam, hogy írjak is.:) Nagy kedvencem nekem is a játék, nagyon sokat toltam, tolom most is.:) Eddig az Arrows-nál nem merészkedtem "lejjebb" most úgy döntöttem, megpróbálom a Minardit.:) Az első év arra ment el, hogy kerítsek két jól fizető sofőrt, ezt Diniz és Takagi személyében sikerült megtalálni. A vezető mérnök és tervezőt is lecseréltem 3*osra.:)Sikerült túlélni a szezont, bár erre a részvények 40%-a rá is ment. Pont nélkül zártuk az első szezont.
Második szezonban megpróbáltam csapat szponzort keríteni és a Buzzin&Hornets kötélnek is állt, nagy-nagy örömömre. Nem voltak senkinél sem, egyéb iránt, lehet azért is volt kissé könnyebb befűzni őket.:) Ekkor csak annyi energiám maradt, hogy a Bridgestone-t befűztem partnernek. A Ford és az Elf maradt costumer. Diniz beváltotta a hozzá fűzött reményeket és sikerült pontokat szereznünk, bár kizárólag csak esőső futamokon. Jah, igen, ebben a szezonban asszem 40%handling volt a kasztni. A commersial és engeneer főnökön kívül sikerült lecserélni a 3*-os embereket 4*osra, ami komoly bizakodásra adott okot. Pilóták maradtak.
A harmadik szezonban még mindig 40% volt a handling, valamint nagy sikernek könyveltem el, hogy a csapatszponzorom ismét aláírt, DE MÁR 2SZEZONRA!.:))) Itt már a nagyobb értékű GP-ken volt kis pénzem VIP-re is, de még mindig kevés emberem volt az autók szervizelésére, ezért sokszor indultam 15-30% közötti sérüléssel. Közben Persze fejlesztettük a CAD, CAM-ot illetve a 3. szezonra már futotta gyár bővítésre is. Ekkor lett 2*-os. Sikerült lecserélnem a vezetőket is, mindenki 5*-os, kivéve a szerelők főnökét, Ő 4*. Szépen gyűlik a pénzecske is.
Most a negyedik szezon felénél vagyok, és Diniz már kétszer volt első!:) Brazília és Monaco! Mindkétszer persze az eső nem keveset segített.:) Ebben az évben már 60%-os handling-el indultunk és fejlesztem a gyárat 3*osra. Jövőre Takagi helyett jön Coulthard, így egy fizetős pilóta kiesik, de már szépen gyűlik a pénz, sztem nem lesz gond. Remélem a FIA rangsorban szép eredményt fogunk elérni, az is hoz egy kis plussz pénzt. Jah, és a Ferrari most írta alá a gyártó szerződést!.:)Nagyon kíváncsi leszek a következő szezonomra.:)
Bocsesz ha kissé hosszú lett!