bmw740d Creative Commons License 2006.10.14 0 0 1933

"Az irígység kontra igazságérzet témában fenntartom az álláspontomat, nem azért vagyok vagy nem vagyok irígy valamire/valakire, mert velem igazságtalan az élet meg a világ az adott témában vagy akár mindenben... jó, biztos vannak ilyenek is, pszchihológushoz kell járni ;)"

Korábban abban egyeztetek meg Atomheart-tal, hogy nem irigykedtek, pusztán sérti az igazságérzeteteket. Én erre mondtam, hogy a világ nem igazságos, tehát ily módon minden és mindenki sértheti.

"A múltkor mondtad, hogy nem adsz annak a szavára, aki 5er helyett SuperB-et vesz. Hát akkor én se adok annak a szavára, aki BMW-s létére GSi-s suttyókra mutogat, és már-már azonosítja magát velük, de minden esetre kiegyezne az agresszív jelző helyett egy suttyóban... "

:-))

Touché.

Bár nem kívántam azonosulni velük, és a suttyó BMW-sek című topki sem imponálna, de valahogy fel kellett vezetnem az észrevételemet.

Én szeretem a Swiftet, jó autónak tartom kevés (ám igen komoly) hibájával együtt. Ha már Suzuki, nekem a WagonR+-osokkal sokkal gyakrabban van bajom, és ha már általánosítunk, akkor a Thaliasok is erősen toplistásak. Nyilván itt sem mind, de gyakrabban okoznak nekem problémát, mint a BMW-sek például.:-))

Előzmény: Pözsós Zselé (1931)