Macskapecér Creative Commons License 2006.10.13 0 0 2189
Szia!

Nem akarlak lebeszélni az átfestésről, mert ha ez tetszik, akkor ez tetszik. Viszont érdemes megfontolni, hogy ha esetleg eladod, akkor nem keveset buksz az árán, vagy nagyon nehezen fogják elvinni. Egyrészt a vevőnek, vagy a beszámító kereskedőnek nem fogod tudni megmagyarázni, hogy miért festetted át, másrészt szerintem ebben a kategóriában nem túl jellemző az egyediségre való törekvés, így nem igazán lehet előnyt kovácsolni a motor színéből. Inkább az a jellemző, hogy mindenféle kösöntyűk lógnak rajtuk (pl. kiegészítő fényszórók :-), amik adott esetben akár előnyt jelenthetnek eladásnál.
Mondjuk én magamból indulok ki, de nem vennék meg egy átfényezett motort, már csak azért sem, mert nehezen hihető egy idegentől a "nekem így jobban tetszik" magyarázat. Persze, ha meg akarod tartani, az más tészta. De szerintem manapság bármikor előfordulhat, hogy meg kell válni a kis drágától. De ha mindenáron költeni akarnék rá, inkább vennék egy pár fűzött felnit. Annak több értelmét látom. :-)

Remélem profi a fényeződ. A rugalmas műanyagok festését illetően támadtak kételyeim, persze mindezt úgy, hogy csak a véleményem mondom - ha már kikérted. :-)

Körte
Előzmény: jk1150gs (2175)