egy simabőrű Creative Commons License 2006.10.13 0 0 4481
Az SZDSZ-hez hasonlóan az elmúlt időszakban végig azt hangoztattuk, hogy együtt kívánunk működni a város érdekében azzal, akivel lehet. Erről is szólt az ÉKA, amelynek megvalósítására is szövetkeztünk.

Két stratégiai lehetőség van: az együttműködés és a konfrontáció. Mi már régóta az együttműködést szeretnénk, egy normális hangnemű helyi közélettel. Van akinek ez nem tetszik.

Négy évvel ezelőtt az MSZP-vel is egy együttműködés kezdődött és sokáig működött is, a város érdekében. Voltam is "rózsaszínke" és "pilóta" eleget ezért.

Civilként nem mindegy, hogy egy ötfős frakció tagjaként vagy egyedül, függetlenként vagyok a Közgyűlésben. Más és más a stratégia a két esetben, az utóbbiban a sok-sok tárgyalás a célravezetőbb.

A tanácsnoki munka az adott pénzügyi helyzetben különösen indokolt. Azt hiszem, ezt nem kell különösen magyarázni. Az ÉKÁ-ban is erről volt szó, hogy indokolt esetre legyen fenntartva a tanácsnoki lehetőség. A Pénzügyi Bizottság elnökével, Csőzik Lacival együtt segíteni szeretnénk a helyzet kezelésében.

"Maroknyi egyesületem" nem vált maroknyivá, csak egyesek szemében értékelődött le a választások után, akiknek nem a szájaíze szerinte alakultak a dolgok. A munka folytatódik.
Előzmény: kígyószisz (4477)