Miért ragaszkodsz annyira ahoz hogy Ausztriában vegyétek meg a kocsit? Piszok nagy szerencsédnek kellene lenni, hogy éppen aznap találj egy jó kocsit olcsón.
Egyszer 3 napig aludtam egy kocsiban két másik emberrel, mire találtam egy jó autót. Az volt az utolsó alkalom, amikor külföldre mentem kocsiért, inkább kifizetek 200 eurót hogy behozzák. Most néztem a neten, 58 db eladó mopedautót találtam.
Ez a legolcsóbb, de ez egy 50 ccm-is benzines, ami szarul megy és megfagysz benne télen:
EUR 2.100
, VB
Standort: 30419,
hannover
EZ: 10/92, Km: 13.500 km, 3 kW (4 PS), rot, Benzin, Automatik,
Diesel motorosból ez a legolcsóbb:
EUR 3.800
D-83080 Oberaudorf, EZ: 07/00, 38.000 km, 4 kW (5 PS), Diesel, Automatik,
Ez meg a fiam kocsija, 2001-es évjárat, gyönyörű állapotban kívül belül, + el.ablak, távirányítós közp.zár, alufelni, 70 km/h végsebesség. És csak 600e Ft-ba került itthon!
Nem akarlak lebeszélni az ausztriai autóvásárlásról, de szerintem csak akkor érdemes kimennetek, ha egyébként is van valami dolgotok kint, mert akkor legalább nem bukjátok el az utiköltséget. Navigációs GPS-t mindenképpen vinni kell, és a német nyelvtudás is erősen ajánlott.
Most nekem is nagyon kellene néhány mopedautó, mert már több darabra van rendelés, de a héten még egyet sem kaptam, pedig hétfőn és kedden is kint voltak a srácok, talán holnap több szerencséjük lesz.