Dongoo Creative Commons License 2006.10.12 0 0 4593

Szia,

Lacettiben még nem vezettem tolatóradaros kocsit, de a céges Ford Mondeot már igen.

Abban tudtommal gyári volt a radar. Nekem tök fölösleges volt, mert miután elkezdett pittyegni úgy kb. 30 cm távolságnál már folyamatosan sivított és minimum távolságot mutatott. Itt már csak a tükör segített és a "megérzés".

Szűk helyeken tolatgatásnál szerintem pont az ilyan utolsó 30 cm-ek számítanak (itt már inkább csak zavart a radar a hangja miatt, úgyhogy ki is kapcsoltam); ezt meg "érzi" az emberfia vagy lánya.

Szerintem tök felesleges cucc az autóba, de persze ezt egyéne válogatja. Elvileg minden ilyen kis kütyü segíteni hivatott a sofőrt (persze ha vmi bedöglik, akkor aztán még nagyobb a probléma, mint nélküle lenne).

Én azért biztosan jól meggondolnám, hogy kell-e nekem ez a fajta plusz kiadás. Ha már veszel, én mindenképp 4 érzékelőset vennék (a Tesco-ban meg erre-arra kapható 2 érzékelősek csak olcsó kis gagyik és csak vakításra valók, de semmit sem érnek valóban), bár ez tutira drágább, akár gyári, akár nem.

Csőváz

Előzmény: hicar (4592)